Consilierii locali au aprobat documentatia pentru Parcul Tipografie si pista de atletism din Parcul Steaua Dunarii

Consilierii locali au aprobat documentatia pentru Parcul Tipografie si pista de atletism din Parcul Steaua Dunarii

Consiliul Local al Municipiului Giurgiu a aprobat joi, 21 august, în ședință ordinară, documentația tehnico-economică privind amenajarea Parcului Tipografie și realizarea unei piste de atletism în Parcul Steaua Dunării.
Parcul Tipografie va fi recondiţionat prin plantarea de arbori şi arbuşti, amenajarea de locuri de joacă pentru copii, refacerea aleilor pietonale şi pavarea lor cu dale, asigurarea iluminatului public în sistem fotovoltaic. În plus, vor fi amenajate spaţiile verzi cu gazon, va fi amplsat un sistem de irigaţii, va fi reabilitată fântâna arteziană şi va fi adus mobilier urban: stâlpi ornamentali pentru iluminat, bănci şi coşuri de gunoi.
Acest parc va deservi în special populației din zonă, urmând să fie o zonă verde ideală pentru relaxare, recreere şi pentru petrecerea timpului liber.
Datorită interesului crescut pentru sport și din cauza lipsei unei piste de atletism în oraș, pentru elevii care studiază la școlile din zonă și pentru persoanele care practică sportul, Primăria dorește realizarea unei piste de atletism în Parcul Steaua Dunării. Astfel, municipalitatea vine în întâmpinarea cerințelor acestui segment de populație, creând premizele realizării sportului aerob într-un mediu sigur, propice performanței și recreerii, scopul final fiind acela de a atrage cât mai mulți localnici pentru a practica atletismul.

Ultima modificare: 22.08.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Amenajarea Parcului Alei continua

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.